Comic Art Generation using GANs

KU Leuven
2022
Marnix
Verduyn
Een experimentele studie van het creëren van striptekeningen met GAN's (general adversarial networks). Een vergelijkend onderzoek tussen DCGAN, WGAN en StyleGAN2-ADA op een dataset van de stripreeks Kinky & Cosy (©Nix)
Meer lezen

Unsupervised deep feature extraction for neonatal sleep stage classification

KU Leuven
2019
Nick
Seeuws
Onderzoek naar ongesuperviseerd machinaal leren voor herkenning van slaapstadia in neonati.
Meer lezen

The Singularity: a philosophical perspective

KU Leuven
2018
Pieter
De Petter
Er lijkt maar geen eind te komen aan de technologische vooruitgang in het algemeen en Artificial Intelligence in het bijzonder. Gaat dit effectief leiden tot 'The Singularity'?
Meer lezen

Spatiotemporal beamforming for decoding motion-onset Visual Evoked Potentials: a BCI study

KU Leuven
2018
Arno
Libert
  • Benjamin
    Wittevrongel
Brein-computer interface gebaseerd op EEG en mVEP met een spatiotemporal beamformer classifier vergeleken tegenover SVM en SWLDA. Hybride BCI met P300 en mVEP en de invloed van translatierichting werd ook bestudeerd.
Meer lezen

Analyse van de probitfunctie voor de effecten van overdruk op de mens - Het Vlaamse 40 mbar overdrukcriterium

KU Leuven
2016
Jeroen
Debroey
In Vlaanderen wordt de kans op overlijden ten gevolge van de overdruk afkomstig van een explosie uitgedrukt door middel van een probitfunctie. In deze scriptie wordt de herkomst van de Vlaamse probitfunctie doorgelicht en vergeleken met alternatieve opvattingen en technieken. Uit dit onderzoek besluit de auteur dat de huidige Vlaamse probitfunctie anno 2016 te conservatief is. Hij ontwikkelt daarom een geactualiseerde probitfunctie, ten einde de Vlaamse probitfunctie opnieuw af te lijnen met moderne bouwfysische omstandigheden.
Meer lezen