De digitale boekentas

Sofie Hoydongs Lotte Kockelkoren Stéphanie Biscop Tinne De Smedt
Persbericht

De digitale boekentas

De digitale boekentas

De laatste jaren heeft ICT een sterke opmars gemaakt in onze maatschappij. Ook in het onderwijs is dit merkbaar. Denk maar aan computers met internet. Nadien volgde de digitale schoolborden en nu vinden de iPad, iPod en andere media een weg in het onderwijs. Daar wilden wij als toekomstige leerkrachten op inspelen.

Omdat we zoveel mogelijk leerkrachten en studenten wilden, en nog steeds willen, bereiken met onze scriptie, kozen we ervoor om dit alles digitaal te maken in de vorm van een website. Op deze website kan u door ons uitgewerkt materiaal terugvinden zoals lesfiches, ervaringen, … Maar ook tips, interessante links, … in verband met ICT in het onderwijs.

Het onderdeel ‘scriptie’ hebben wij uiteraard op het einde van het academiejaar afgerond, maar het onderwerp ‘de digitale boekentas’ is nog lang niet afgerond. Voor ons was, en is, dit veel meer dan een scriptie waar we op moesten slagen. Ons doel was om een scriptie op te richten die niet stopte op het einde van het academiejaar. ICT stopt ook niet met groeien en juist daarom willen wij hier blijven op inspelen!

Ga snel een kijkje nemen op http://www.dedigitaleboekentas.weebly.com  en ontdek zelf wat er allemaal mogelijk is met ICT in de klas.Wil je regelmatig op de hoogte blijven van onze nieuwigheden? Vind ons dan leuk op facebook! http://www.facebook.be/dedigitaleboekentas.

 

Bibliografie

/

Universiteit of Hogeschool
Leraar lager onderwijs
Publicatiejaar
2012
Share this on: