Nieuws

Artikel

De nominaties voor de Bachelorprijs 2019 zijn uitgedeeld. De jury selecteerde vijf werken. Wie van de vijf genomineerden de prijs en bijhorende geldprijs van 1.500 euro in de wacht sleept, wordt onthuld op 21 december in het Congrescentrum Lamot in Mechelen.

Artikel

Wie wint de Klasseprijs 2019? Het antwoord op die vraag maken we pas op 21 december bekend, maar we geven u wel graag mee welke 7 mensen in aanmerking komen. 

Artikel

De finalisten van de Agoriaprijs 2019 zijn bekend. De federatie van de technologiesector nomineerde 3 scripties die blijk geven van veelbelovend technologisch onderzoek. 

Wie verdient de Eosprijs? Laat je stem horen
Artikel

Nieuwe antibiotica, energie uit de riolen, een app die duurzaam gedrag stimuleert, vederlichte wagens en roest in de hersenen. De vijf genomineerden voor onze Eosprijs maakten allemaal een zeer boeiende scriptie. Welke vind jij de beste, en verdient de Eosprijs 2019? Breng hier je stem uit.

Uitreiking Vlaamse Scriptieprijs 2019
Persbericht

Op zaterdagavond 21 december onthult de jury wie er naar huis gaat met de felbegeerde gouden hersenen. Schrijf je nu in en geniet van een boeiend en goedgevuld programma... Iedereen is van harte welkom!

Dit zijn de 10 kanshebbers voor de Agoriaprijs 2019
Persbericht

Wie gaat er binnenkort naar huis met de Agoriaprijs voor creatief-technologische scripties? Ontdek hier de tien sterke kanshebbers!

Longlist Vlaamse Scriptieprijs 2019
Persbericht

Wat een prestatie: de jury heeft tien sterke kanshebbers gekozen uit de maar liefst 557 inzendingen voor de Vlaamse Scriptieprijs 2019.  

Dit zijn de 10 kanshebbers voor de Klasseprijs 2019
Persbericht

De longlist voor de Klasseprijs 2019 is bekend. De prijs, een deelprijs van de Vlaamse Scriptieprijs, bekroont de sterkste inzending gerelateerd aan onderwijs.

Dit zijn de 10 kanshebbers voor de Bachelorprijs 2019
Persbericht

De longlist voor de Bachelorprijs 2019 is bekend. De prijs, een deelprijs van de Vlaamse Scriptieprijs, bekroont een professionele bachelorproef die getuigt van een innovatief karakter, nieuwswaarde, journalistiek potentieel en een duidelijke inzetbaarheid in de praktijk.